» Engelska med bästa vän



» Skola snart

Godmorgon, nu sitter jag i sängen i väntan på att åka till skolan. 07.15 går jag ut till bussen. Idag ska jag försöka få ihop några inlägg. Har inte så mycket att säga, har ingen fantasi på morgonen. Men jag hoppas att ni kommer få en grymt bra dag så hörs vi senare, kram.

» Till sommaren




» Hemsk dag


Hej på er! Igår morse fick jag reda på att min farmor gått bort. Jag har fortfarande inte förstått att hon är borta. Det känns så tomt. 
Eftersom jag var hos Matilda igår när jag fick veta så började jag inte gråta och försökte hålla inne allt. När min familj hämtade mig hos Matilda så började jag gråta så fort jag kommit in i bilen. Vi åkte hem till farmor för att ta farväl av henne. När vi kom dit va redan hela pappas sida där och alla grät. Dörren till farmors sovrum var stängd. När vi skulle gå in och ta farväl kom det dubbla tårar. Jag har aldrig varit med om något liknande förr. Jag gick fram till sängkanten och såg på henne. Det var så hemskt. Jag klappade henne på ena benet och sen gick jag fram och kramade henne. Känslan från hennes kalla kind mot min. Jag kommer aldrig glöma den kramen. Älskar dig farmor!!

» Full lista

Hej på er! Det var ju ett tag sedan jag bloggade men ni vet ju redan varför. Nu har jag gjort en lång lista på inlägg som jag ska fixa, så om ett tag kommer bloggar vara mer uppdaterad.
Igår fick vi äntligen våra Ipads i skolan. Det har varit väldigt efterlängtat. Vad finns det mer att säga om detta? 
Inget mer tror jag.. Utom att det är sjukt kul att gå runt i skolan och se alla osociala människor som bara sitter med sina Ipads. Jag är dock en av dom. 
 
Det kommer nog inte bli några fler inlägg idag men jag ska försöka hinna med att blogga varje dag i fortsättningen. Jag kommer ju kunna blogga mycket lättare i skolan nu med min Ipad. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag verkligen haft, kram.
 

» Varför jag inte bloggar

Hej på er! Anledningen till varför jag inte bloggar är för att jag inte har någon inspiration, ingen alls. Har ingenting att skriva om och det änns lite tråkigt om jag bara ska skriva sånna här inlägg hela tiden också.. 
Jag ska försöka planera mina inlägg mer så att bloggen blir mer läsvärd. 
 
Igår på kvällen badade jag i en badtunna, supermysigt. 
Imorse när jag vaknade så var det redan fullt av snö ute och det är nästan helt vitt utanför nu. Man kan fortfarande se några grässtrån sticka upp ur snön. Jag åt precis frukos och är laddad för denna dagen. Kanske tar ett snabbt träningspass med syrran senare, kram.
 

» Planera

Hej alla! Här sitter jag med mitt te och kan knappt andas. Har sån nästäppa så det inte sant. 
Förlåt för att jag bara skriver ett inlägg per dag. Jag har helt slut på inspiration så jag tänkte sätta mig och planera lite som jag kan göra på bloggen framöver. 
 
Jag har ju tappat en hel del läsare nu när jag inte bloggat vilket är tråkigt, men jag hoppas att dom kommer tillbaka snart så jag kan hitta på lite roligare saker än att bara skriva en massa flummiga inlägg som detta. 
Lite senare kommer ett inlägg om mina ''planer''. Om jag kan få fram några såklart, men vi hörs senare, kram.

» Planer för resten av dagen

Hej på er! Jag vaknade för bara några minuter sen. Det är så sjukt jobbigt när man är vaken till 5-6 på morgonen för att man inte kan sova. Hur ska jag klara av att komma upp till skolan? Men jag ska lägga mig i sängen efter Paradise Hotel ikväll så kanske jag blir trött och somnar tidigare. 
 
Jag har inga speciella planer för idag. Jag ska kanske försöka få mamma att gå med på att åka in och köpa hårfärg till mig. Jag behöver färga om det eftersom det blev lite fläckigt men denna gången ska jag ha en lite mörkare färg. 
Nu tänkte jag äta frukost, eller vad man ska kalla det vid den här tiden. Vi hörs senare, kram.
 

» Ska jag videoblogga?

 
Jag har ganska länge funderat på att göra videobloggar istället för att skriva hela tiden. Kanske 1-2 videor varje vecka som en kul grej. Vad tycker ni om det? 
Ska jag göra videobloggar eller bara skriva? Kram.

» Startar om helt

 
Hej alla! Förlåt för att min blogg varit låst och för att jag inte bloggat på lovet som jag sagt. Nu är jag tillbaka och nästan helt frisk. På nyår var jag med Ellen och 4 killar. De senaste dagarna har jag bara varit hemma, förutom igår natt som jag och Ellen åkte in till stan och köade till jolina rean. Vi var dock först i kön eftersom vi åkte in runt 12, halv 1. Rean började 6 så vi väntade utanför ett bra tag. Jag köpte ingenting men det var klart värt att köa.
 
Redan under 2013 började jag planera att jag skulle ta tag i mitt liv under 2014 eftersom jag bokstavligt talat förstörde mitt liv under 2013. Men man lär sig av misstag och nu under 2014 så ska jag skita i allt onödigt och börja leva. Så nu är jag tillbaka, mycket starkare, mycket smartare och jag har förstärkt mitt självförtroende. Dom som ogillar mig och hatar mig osv kommer jag stänga ute helt. Det ska aldrig få gå så långt som det gjorde 2013.