» Poäng samling

Hej alla! Nu har mitt nät på datorn tagit slut helt och jag kommer inte kunna blogga så mycket resten av denna månaden men jag kommer kanske göra som nu, att jag bloggar från mobilen. Jag sitter nu i kyrkan på Högmässa för att samla poäng till konfimationen. Vi hörs kanske senare, kram.

» Snö

 
Vintern är här. Inte speciellt glad för det men visst är det mysigt med snö. 

» Skolan är inte alltid rolig

Hej alla! Är sjukt ledsen för att jag inte bloggat de senaste dagarna. Allt beror på att jag haft mycket att ta igen eftersom jag var sjuk förra veckan. Fick också reda på att vi ska ha spanskaprov och jag måste höja mitt betyg i spanskan nu eftersom jag inte satsat speciellt mycket på det. I onsdags hade vi matteprov och jag hoppas att det gick bra. Nu under helgen ska jag jobba med en no inlämning som jag inte ens börjat på. Den skulle dock varit inne redan men ska lämna in den efter helgen. Har ingen bild till detta inlägget heller men ska fixa lite bilder till nästa inlägg. Ha en go fredag, kram.

» Plugg

 Hej på er! Jag har precis kommit hem från konfan och sitter nu med matteboken och tränar till provet vi har imorgon. Kommer nog lära mig ganska snabbt men vi får se. På konfan idag sågjorde vi fruktsallad som var supergott och sedan pratade vi om ''Den heliga anden''. Jag är inte speciellt kristen av mig men Det är faktiskt kul på konfan.
Igår var premiär avsnittet av PARADISE HOTEL. Är helt galen i det och kommer helt klart följa det. Ikväll är andra avsnittet och det pirrar redan i magen. Så sjukt bra. Samir gör hela programmet. Galet snygg! Hans ögon är sjuuuuuuukt fina, älskar honom.♥
Nu ska jag fortsätta plugga. Vi hörs senare om jag får tid över, annars hörs vi imorgon, kram.

» Skola imorgon

 
Hej på er! Jag kom hem från stan för en stund sen. Jag åkte in dit med min syster för att träffa några vänner. När jag kom hem så åt jag och sen satte jag mig framför teven en stund med mamma och pappa. Jag hade tänkt gå och lägga mig i sängen nu men så kom jag på att jag inte bloggat så mycket idag. 
Imorgon är det skola igen. Det ska faktiskt bli ganska kul eftersom jag varit sjuk. Skönt att man har sovmorgon imorgon med. Om jag har tid så bloggar jag på morgonen innan jag går till bussen, annars bloggar jag när jag kommer hem. 
Hoppas ni haft en skön söndag, kram.

» Söndag

 
Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timme sen och har precis ätit frukost. Tänkte hoppa in i duschen nu. Jag har inget planerat för idag så vi får se vad som händer. 
Ha det bra, kram.

» Nyår

Här är tre supersnygga klänningar från nelly.com som skulle passa perfekt till nyår.
Funderar själv på att beställa hem någon. Jag vet dock inte vilken än.
          
      
                      1.   699:-                              2.   299:-                              3.   299:-      
 
Klicka på bilderna för att komma till dom.

» Godmorgon

 
Godmorgon på er! Förlåt för att jag inte bloggade mer igår. Jag hade fullt upp med annat. Men nu är jag tillbaka med en massa ny inspiration. Idag tänkte jag att jag skulle ta en promenad för att få lite extra inspiration, men det får bli senare. 

» Ansiktsmask och choklad

    Fotograf: Cassandra Petersson
 
Sitter nu med musik, ansiktsmask och äter choklad. Lite senare ikväll blir det thai mat med familjen och sen ska jag kanske skypa lite med någon rolig person inatt. Lär inte gå och lägga mig så tidigt idag eftersom jag sov ganska länge. Hade egentligen behövt gå till skolan idag för att ta hem några böcker att jobba i under helgen. Är lite efter i skolan just nu för det har varit lite mycket + att jag varit hemma 2 dagar. Kanske ska städa mitt rum efter att jag tagit bort masken för jag känner att jag behöver få ordning på mina kläder. Sen innan vi ska äta så tänkte jag småfixa lite på designen. Jag tänkte få in lite rosa och grått i designen. 
 
Vi hörs senare, kram.
 

» Bästa storasyster

 
Tycker alla ska börja läsa min systers blogg! Klicka på bilden för att komma dit

» Sjukling

    Fotograf: Cassandra Petersson
 
Hej!
Igår när jag kom hem från skolan så upptäckte jag att jag glömt hemnyckeln. Jag fick vänta ungefär en timme ute innan mamma kom hem och kunde låsa upp. Självklart så hade jag inte med mig någon jacka till skolan då, utan bara en kofta. Får la skylla mig själv. 
 
När jag väl kommit in så gick jag direkt upp och fixade te och kröp ner i soffan med mitt täcke.
Jag har aldrig frusit så mycket innomhus förr. Det rykte från mitt te men när jag drack så var det inte ens varmt i munnen. 
Jag får stanna hemma från skolan imorgon också för jag är inte helt frisk än. 
 
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sätta på teven!
Vi hörs imorgon, kram.

» 40 dagar till jul

Hej på er! Nu när det bara är 40 dagar kvar till julafton tänkte jag dela med mig av mina önskningar och tips till er.
Jag vill att denna julen ska bli bäst, vill inte ni det? Förra året var det ganska tråkigt på jul. Jag vet inte, men det har kanske med åldern att göra.

I år har jag två önskningar på listan;
• En grym jul
• Pengar till resa

Tips till er;
Det enklaste man kan göra är nog att ge bort pengar i julklapp. Det blir lättare för den som får presenten att köpa vad den vill med pengarna eller spara till något speciellt tillfälle. Det kanske inte är det roligaste att ge bort i julklapp men man blir ofta väldigt glad när man får det. Speciellt som tonåring.
Jag önskar mig alltid pengar men brukar inte få så mycket pengar utan mer andra saker som jag inte önskat mig men som jag ändå vill ha.

En rolig sak som jag hittade på Minajulklappstips var detta;

Modell för en dag. Det verkar riktigt kul och de flesta tjejer drömmer ju om att bli modell. Det kostar 399:- och håller på i några timmar. 

Du hittar det här.

Det va ett litet snabbt inlägg om julklappar, vi hörs senare!

Kram.


» Ny bloggadress

    Fotograf: Cassandra Petersson
 
Hej på er! Jag bytte bloggadress eftersom jag tröttnade på att bara ha mitt namn.
Lovar att jag ska blogga mer nu än vad jag gjorde förr eftersom jag inte bloggat så mycket. Jag älskar verkligen att blogga och förstår inte varför jag aldrig gör det. Jag har gjort en liten lista på inlägg som ska skrivas. Sen om ett tag så kommer jag börja med videobloggar eftersom jag inte har tid till att skriva hela tiden. 
Kommer börja skriva om mina tankar. Vad jag tycker om saker och ting, samt berätta lite mer om mig själv.
 
Som ni kanske ser så är jag blondin nu... Inte helt klar med färgningen för jag ska lägga i en blond ton om ett tag.
Nu ska jag äta lite. Ni får ha det bäst så hörs vi senare!
 
Kram.